Συμβουλές μόδας για να βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει

Πριν ξεκινήστε να ψάχνετε ρούχα, θα πρέπει να γνωρίζετε καλά το σώμα σας, ώστε να βρείτε τα δυνατά σας σημεία. Έτσι τα ρούχα δεν θα τονίζουν τις ατέλειές σας.

Τι μπορείτε να κάνετε για να βρείτε τα σωστά ρούχα;

Photo

Βγάλτε φωτογραφία μερικά outfits που νομίζετε ότι σας ταιριάζουν. Έτσι όταν θα είστε στο κατάστημα θα μπορείτε να τα κοιτάτε για να επιλέξετε με σχετική ακρίβεια.

Χρώμα

Όλα αυτά τα χρώματα που ανεβάζουν τη ψυχολογία σας, εντάξτε τα στην γκαρνταρόμπα σας και θα δείτε ότι θα διαμορφώνετε τα σύνολά σας με μεγαλύτερη ευκολία. Μην ασχολείστε τόσο με τη μόδα ειδικά αν δεν σας εκφράζει.

Καθάρισε τη ντουλάπα σου

Μην κρατάτε ρούχα που δεν θέλετε και δεν φοράτε γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να μην μπορείτε να καθορίσετε ποια είναι τελικά τα ρούχα που φοράτε καθημερινά. Αποχωριστείτε λοιπόν όλα όσα δεν εφαρμόζουν καλά πάνω σας.

Ξεφυλλίστε περιοδικά

Με το να ασχολείστε με την μόδα και να διαβάζετε περιοδικά διαμορφώνετε το δικό σας προσωπικό γούστο. Ο καταιγισμός πληροφοριών μπορεί τελικά να σας κάνει καλό.

Επιλέξτε μερικά από τα πιο glamorous μηνιαία περιοδικά και ξεφυλλίστε τα. Θα πάρετε άμεσα ιδέες σχετικά με το τι να φορέσετε στον γάμο της φίλης σας ακόμα και σε ένα απλό cocktail party που σας έχουν καλέσει.